Beste externe harde schijf in 2021 – Harde schijven

Heeft u onvoldoende opslagruimte, of wilt u foto’s, video’s of bestanden meenemen? Dan is een externe harde schijf (HDD) perfect voor u. De harde schijf is geformatteerd in een bepaald bestandsformaat, zodat deze direct op een Windows-pc kan werken (plug and play) voor veel Mac PC’s moet deze geformatteerd worden dit is gelukkig heel simpel en kun je zelf doen! Bekijk hier hoe. Daarnaast neem je ook gemakkelijk een harde schijf mee.

Beste externe harde schijf – WD Elements Portable – Externe Harde Schijf

Beste externe harde schijf

Deze externe harde schijf van WD kan perfect werken met USB 3.0 en uw USB 2.0-apparaten. De schijf heeft een klein en lichtgewicht ontwerp, dit maakt het makkelijk om overal mee naar toe te nemen. Deze variant heeft een opslagcapaciteit van 4TB oftewel 4000gb er zijn ook kleinere varianten. Wanneer je gebruik maakt van USB 3.0 zul je merken dat je bestanden een stuk sneller worden overgedragen!

Beste externe harde schijf – Seagate Expansion Portable 1TB

Seagate Expansion Portable 1TB - Externe harde schijf / Zwart

Ook deze schijf mag aanwezig zijn op de lijst! Seagate staat bekend om zijn goede kwaliteit schijven, deze externe harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 1TB en beschikt over een USB 3.0 aansluiting waardoor de schijf snel kan werken. Je kan de schijf makkelijk meenemen vanwege het formaat en het gewicht. Je kan makkelijk bestanden opslaan op deze schijf of breid de opslag van je Playstation uit! Deze schijf is daar namelijk compatibel mee, voor Xbox heeft deze schijf geen officiële ondersteuning.

Beste externe harde schijf – Toshiba Canvio Basics 1TB

De beste harde schijven 2021

Gebruik de Toshiba Canvio Basics om bestanden supersnel over te zetten. Dit komt doordat de harde schijf USB 3.0 heeft, waardoor je alle data snel overzet. Ook kun je Toshiba harde schijven met usb 2.0 aansluitingen gebruiken, zodat je ze op elke computer kunt aansluiten. De schijf is makkelijk in gebruik en heeft een strak design. De schijf is zeer licht en klein, dus zeer makkelijk om altijd op zak te hebben.

Heb je een vraag over een van de schijven? Laat het weten in de reacties of via Instagram!

Houdt www.detopproducten.nl in de gaten en volg ons ook op Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.