De beste vlakschuurmachines – Vlakschuurmachine

Vlakschuurmachines zijn het meest geschikt voor het schuren van grote oppervlakken zoals deuren of kasten. Als je nog niet bekend bent met schuren dan is een vlakschuurmachine het makkelijkste apparaat om mee te beginnen door de oppervlakte en vorm die hij kan dekken. Maar welke vlakschuurmachine is nu de beste? In dit artikel vind je de beste vlakschuurmachines.

Makita BO3711 Vlakschuurmachine

De beste vlakschuurmachines Makita 230 V vlakschuurmachine - BO3711

Wat betreft elektrisch gereedschap is Makita een topmerk! Ook scoren ze goed bij de vlakschuurmachines. Dit is een goede vlakschuurmachine die rustig loopt. Bij de Makita B03711 heb je de mogelijkheid om zelf de snelheid in te stellen. Dit is fijn als je met dun materiaal werkt. Je snelheid is ook constant, dus de schuurmachine zal je niet storen wanneer de weerstand hoger is. Deze schuurmachine werkt op netstroom en heeft een kabel van 2M, het is dus slim om een haspel bij je te hebben!


2. De beste vlakschuurmachines: Dewalt DWE6411

230W 1/4 vel Vlakschuurmachine - lage vibratie

Deze vlakschuurmachine van DeWalt heeft een gemakkelijke bediening en zorgt professionele resultaten. Zo heeft deze machine een ergonomisch vormgegeven handgreep met een rubberen afwerking. Dit zorgt voor een goede grip van de machine. Hierdoor gebruik je de machine niet alleen comfortabel, maar ook veilig. Daarnaast zijn hand / armtrillingen ook erg laag waardoor de handen niet snel moe worden. Hierdoor kunt u lang met deze machine werken. Hoewel hij op netstroom werkt heeft hij een snoer van 4 meter lang waardoor jij flink wat bewegingsruimte hebt.


De beste vlakschuurmachines: Bosch Professional GSS160

Bosch Professional GSS160 - Multischuurmachine - 180 W

Een echte alleskunner is de Bosch Professional GSS160 dit is namelijk een deltaschuurmachine, als een multischuurmachine en een vlakschuurmachine in één machine. Je krijgt hierdoor ook twee schuurplateaus geleverd zowel een driehoekige als een rechthoekige. Je krijgt er diverse accessoires bij zoals een deltaschuurplateau, een microfilterbakje, een koffer en nog meer handig gereedschap.

Heb je er iets aan gehad?

Houdt www.detopproducten.nl in de gaten en volg ons op Instagram voor tips en productreviews!

Leave a Reply

Your email address will not be published.