De voordelen van een elektrische tandenborstel!

Als je je tanden schoon wilt houden, moet je ze met regelmaat poetsen. Maar wist je al dat er aan een elektrische tandenborstel een aantal voordelen zitten ten opzichte van een handtandenborstel? Dit zijn de voor en nadelen van een elektrische tandenborstel!

1. Groter bereik

Door het kleine formaat van de roterende opzetborstel heeft een elektrische tandenborstel vaak een groter bereik dan gewone tandenborstels! Dit is handig wat als je regelmatig een plekje overslaat ontstaat de kans op gaatjes.

2. Het vermindert tandvleesproblemen

Een elektrische tandenborstel neemt een groot deel van het werk over, je hoeft zelf dus ook niet hard te drukken. Te hard drukken kan weleens onrustig tandvlees veroorzaken. Sommige elektrische tandenborstels hebben zelfs een druksensor, duals je te hard drukt, stopt de druk of zie je een rood waarschuwingslampje.

DeTopProducten Tip: Reinig ook tussen je tanden met een goede tandenstoker! Deze raden wij aan:


3. Schonere tanden

Volgens sommige onderzoeken reinigen elektrische tandenborstels de tanden beter in vergelijking met normale tandenborstels. Ook verwijderd een elektrische tandenborstel vaak beter tandplak.


4. Leuke features

Sommige elektrische tandenborstels hebben handige features zoals een timer! Ook werken sommige met apps waar je van alles te zien krijgt. Verder heb je tandenborstels die met kunstmatige intelligentie jouw poetsgedrag analyseren en zich hierop aanpassen! Dit maakt het poetsen nog makkelijker en misschien zelfs leuker.

De voordelen van een elektrische tandenborstel de app
App van een elektrische tandenborstel

Bekijk de beste elektrische tandenborstels!


Zijn er ook nadelen?

Elektrisch poetsen heeft veel voordelen en valt ook zeker aan te raden! Toch zitten er ook nadelen aan verbonden, zo is een elektrische tandenborstel meestal een stuk duurder dan een handtandenborstel en moet je ook opzetborstels kopen. Ook als je heel gevoelig tandvlees hebt moet je er goed over nadenken, want een elektrische tandenborstel draait rond met een hoge snelheid. Hopelijk kan je aan de hand van dit de keuze maken!

De voordelen van een elektrische tandenborstel opzetborstels

Dit waren de voordelen van een elektrische tandenborstel! Volg DeTopProducten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven

Leave a Reply

Your email address will not be published.