Draadloze earbuds kopen? Let hier op!

Oortjes met draad lijken wel uit de mode, je ziet namelijk steeds meer mensen met draadloze oortjes, deze hebben een aantal voordelen ten opzichte van bedrade oortjes. Veel fabrikanten werken er dan ook hard aan om draadloze earbuds te maken! Ga jij ook draadloze earbuds kopen? Dan is het belangrijk om hier op te letten!

1. Draadloze earbuds kopen: De prijs:

Als je op zoek bent naar draadloze oortjes zul je er veel tegenkomen! Veel van deze kunnen goedkoop zijn, goede draadloze oordopjes hebben echter een prijs! Zoek je draadloze oortjes met een lange batterijduur en veel functies dan zal hier waarschijnlijk een prijskaartje aanhangen. Maar de kosten zijn niet de enige kwaliteitsindicator, er zijn ook veel andere factoren!

2. Batterijduur:

Draadloze oortjes komen vaak met een oplaadcase en de oortjes zelf, let dus goed op want als er wordt gezegd dat je 12-15 uur kan luisteren is dit waarschijnlijk met de oplaadcase er bij gerekend, dit betekent dat je de oortjes in de case moet stoppen om ze op te laden, en dus niet achter elkaar kan luisteren. De meeste fabrikanten beloven u tussen de 3-5 uur.

3. De oordopjes (vorm, kwaliteit)

De pasvorm en comfort zijn belangrijk om je oordopje comfortabel in je oorschelp te laten zitten en te voorkomen dat het uitvalt bij intensieve activiteiten zoals hardlopen! Sommige oortjes zoals die van Sony komen met heel veel goede kwaliteit oordopjes, let hier dus goed op! Lage kwaliteit en goedkope oordopjes zijn te klein of te oppervlakkig waardoor externe ruis kan voorkomen

4. Draadloze earbuds kopen: De oplaadcase:

Draadloze earbuds kopen oplaadcase

De oplaadcase moet efficiënt en handig zijn in gebruik, bekijk of deze goed in je zak past en aan je eisen voldoet. Ook de batterij van de oplaadcase moet goed zijn! Bekijk hoelang de case meegaat en hoe snel deze oplaad!

Andere factoren (volume, bass, noice-cancelling)

Let ook goed op andere factoren, sommige oortjes bieden een hoger volume, terwijl bij andere oortjes de bass weer beter is. Let ook goed op de controls die op je oortjes zitten voor bijvoorbeeld volume of een digitale assistent.

Wil je dus draadloze oortjes kopen dan weet je nu waar je op moet letten! Nog vragen laat ze gerust achter in de reacties!

Bekijk draadloze oortjes op Bol.com!:

Draadloze oortjes kopen!

Volg DeTopProducten!

Volg DeTopProducten op Social Media zoals Instagram en Facebook, dit stellen wij zeer op prijs en wij houden jou op de hoogte van reviews, tips en meer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.