JBL Reflect Mini NC Review – Draadloze Oortjes

Waterbestendige volledig draadloze in-ear NC sport oordopjes. Hier lees je de JBL Reflect Mini Review. (Dit bericht is afkomstig van mijn oude blog (blog.rediecom.nl)

jbl reflect mini NC oortjes review

JBL heeft de JBL Reflect Mini uitgebracht. Dit zijn volledig waterbestendige draadloze in-ear NC (Noise Cancelling) sport oordopjes.

De oordopjes zijn geschikt voor langdurig sporten en de batterijduur is zeven uur. De usb-c oplaadbox gaat tot wel 21 uur mee. Bovendien wordt er ook een ipx7-certificaat verstrekt, zodat regen en zweet geen belemmering hoeven te zijn voor je beweging. Als je zou willen zou je ze zelfs onder de kraan kunnen schoonmaken!

De JBL Reflect Mini TWS heeft verder reflecterende kleuren, zodat je onderweg ook opvalt in het donker. En dankzij de oorvin met meerdere maten vallen de oordopjes niet uit je oor tijdens de yogales. Uit JBL’s onderzoek blijkt dat pasvorm, batterijduur en geluidskwaliteit de top drie belangrijkste punten voor volledig draadloze sport oordopjes zijn.

Pasvorm JBL Reflect Mini NC

JBL komt met 3 verschillende oordoppen en vinnen. Momenteel gebruik ik de kleinste maar dit is natuurlijk voor iedereen anders.

Naar mijn mening zitten ze erg lekker en als je de juiste pasvorm hebt gekozen moet je wel heel erg je best doen wil je dat ze uit je oren vallen. In het begin kunnen deze oortjes misschien een beetje gaan irriteren maar uit mijn ervaring raak je hier vanzelf gewend aan!

21 uur afspeeltijd (7 uur in oordopjes/14 uur in de case)

Door de lange levensduur van de batterij kun je langer doorgaan of jezelf nog harder pushen zonder te hoeven stoppen voor opladen. De case is van een erg mooi formaat en gaat lang mee!

Reflect Mini charging case review

JBL Reflect Mini: Noise Cancelling en Geluid

Over het algemeen is het geluid zeer goed zoals we van JBL gewent zijn. De ANC (Active Noise Cancelling) of ook wel ruisonderdrukking werkt ook prima, ik moet er wel bij zeggen dat dit niet de beste NC is die ik ooit heb gehoord maar het blijven oordopjes en de prijs is zeker niet duur! De app heeft een ingebouwde equalizer zo pas jij het geluid naar jouw wens aan dit vind ik een hele goede zet van JBL!

De microfoon is wel erg matig bij een beetje wind ben je al bijna niet verstaanbaar en de kwaliteit is niet al te best dus als je zoekt naar oordopjes om goed mee te communiceren zou ik in eerste instantie niet voor deze gaan.

ANC, Smart Ambient en Talk through

Blokkeer wat je niet wilt horen of hoor meer van wat je doet. Smart Ambient-technologie zorgt ervoor dat je veilig op straat kunt hardlopen of met je vriend(inn)en kunt bijpraten terwijl je ondertussen bezig bent met je workout. Je kunt de Talk Through functie gebruiken voor heldere gesprekken.

Overige Functies

My JBL Headphones

Geniet van nog meer controle en de mogelijkheid om je eigen luisterervaring te creëren met deze gratis app.

JBL headphones app review

Ingebouwde Multi AI

Houd het simpel. Je bent nooit meer dan een woord verwijderd van Hey Google of Amazon
Alexa, om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Waterbestendig met reflecterende accenten

Ga ervoor. Word zo nat als je wilt zonder zorgen, dankzij de IPX7 water-/zweetbestendigheid. Het reflecterende JBL-logo voor verbeterde zichtbaarheid en met de verschillende coole kleuren, ben je zowel veilig als stijlvol.

JBL Reflect Mini: Dual Connect- + Sync-technologie

Het maakt niet uit welke oordop je eerst uit het etui haalt. Je kunt telefoontjes opnemen, het volume aanpassen of je stemassistent gebruiken op elk oor, waardoor je flexibel blijft.

Handsfree stereogesprekken met Auto-Pause

Je in-ear koptelefoon staat voor je klaar. De linker en rechter microfoons pakken je telefoongesprekken in stereo op. Haal de oordopjes uit je oren en je muziek wordt gepauzeerd. Je hoeft er niet eens bij na te denken.

JBL Reflect Mini Review Plus en Minpunten

Deze oortjes hebben een enorm breed scala aan pluspunten zoals de Noise Cancelling, de pasvorm en de waterdichtheid. Maar er zijn ook een aantal minpunten ik benoem de kwaliteit van de microfoon en als je de Assistent op het ene oortjes hebt als functie kun je met het andere oortjes nog maar 1 ding bedienen bevoorbeeld het geluid of de afspeelknoppen. Voor de prijs zijn dit zeker degelijke oortjes en naar mijn mening een sterke aanrader!

Meer handige tips en reviews?

Zet notificaties aan, houdt www.detopproducten.nl in de gaten en volg ons op Instagram en Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published.