Luchtbevochtiger Alpha Wit Review – Unieke bevochtiger met top-fill

De AirAqua luchtbevochtiger is het nieuwste type op de markt. Wat deze luchtbevochtiger onderscheidt, is de navulmethode – verwijder gewoon de bovenkant en vul hem onder de kraan, of met een gietertje natuurlijk. AirAqua is een van de eerste leveranciers welke een topfill luchtbevochtiger aanbiedt met volledige afnamefunctie. De meeste luchtbevochtigers worden via de onderkant gevuld. Dat resulteert vaak in een hoop geknoei!

Het oog op gemak

Hij is ontworpen met het oog op gemak en heeft zelfs een automatische aan/uit-functie om de gewenste luchtvochtigheid op peil te houden. Wil je geur toevoegen aan de lucht? Dan heeft deze luchtbevochtiger een aromatray in het onderstel. In het blauwe bakje met filter kun je enkele druppels geurolie druppelen. De geur zal via de lucht meegenomen worden in de ruimte!

Automatische regeling

De luchtbevochtiger past automatisch de luchtvochtigheid aan naar de gewenste instelling en verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis tot ca 60 m². Zodra je de gewenste luchtvochtigheid hebt ingesteld, zal de luchtbevochtiger continu waterdamp verspreiden totdat de ingestelde waarde is bereikt. Als de luchtvochtigheid met 5% daalt, wordt deze weer ingeschakeld om de ingestelde waarde te behouden.

Waarom een luchtbevochtiger?

Deze luchtbevochtiger zorgt voor een optimaal binnenklimaat in woonkamer, slaapkamer, baby- en kinderkamer. Een luchtbevochtiger wordt gebruikt om vocht toe te voegen aan de lucht in een kamer of binnenruimte. Dit kan helpen bij het verlichten van een droge huid, keelpijn en andere gezondheidsproblemen die verband houden met droge lucht. Het kan ook de algehele luchtkwaliteit binnenshuis verbeteren en comfort bieden in droge klimaten. Een leuke toevoeging is natuurlijk de heerlijke geur die je kunt toevoegen!

Stille bevochtiger

Geniet van rust en stilte met deze fluisterstille luchtbevochtiger. De ultrasone chip produceert een frequentie die zowel voor mens als dier onhoorbaar is.

AirAqua Luchtbevochtiger Alpha II – Wit 

Ben je op zoek naar een luchtbevochtiger die van alle gemakken is voorzien? Dan is deze waarschijnlijk wel geschikt voor jou! Als je hem nu bestelt via Bol.com krijg je er ook nog eens een gratis een extra Filterset!

Voordelen
 • 2in1: lucht bevochtigen en reinigen
 • Automatisch uitschakelen bij leegloop
 • Ionisatie functie!
 • Energiezuinig!
 • Top fill
 • Digitaal display
 • Automatisch aan/uitspringen op gewenste luchtvochtigheid
 • Aroma tray filter
 • Waterniveau weergave
 • Temperatuurweergave
Nadelen
 • Vrij prijzig

Terug naar home

Volg DeTopProducten.nl op Social Media

Related Articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Volg DeTopProducten

- Advertisement -spot_img
Recente berichten