Silvergear Smart Plug – De beste slimme stekker?

Een slimme stekker is vaak hét begin van een smart home, daarom wil je een goede smart plug hebben! Met een smart plug kan je allerlei apparaten bedienen via je telefoon of met je persoonlijke assistent zoals Google Home, Alexa of Siri. De Silvergear smart plug is een erg gebruiksvriendelijke slimme stekker, lees wat deze smart plug voor jou kan doen!

Zo ziet een slimme stekker eruit!

Silvergear smart plug

Met deze slimme stekker van Silver Gear kun je allerlei apparaten eenvoudig beheren via de Smart Life app of via spraakgestuurde ondersteuning. Koppel de Slimme Stekker aan de Smart Life App, Google Assistant (Home) of Amazon Alexa (Echo). Plaats de Slimme Stekker in het stopcontact en verbindt de stekker van het apparaat in de Slimme Stekker, zo ontstaat de verbinding. Door de Wi-Fi verbinding kun je bijvoorbeeld het koffiezetapparaat, verlichting of gordijnen bedienen met spraakgestuurde berichten (Google Home, Amazon Alexa) of via de Smart Life App.

Interface Smart Life app

smart plug interface

Interface Smart Life app

schema instellen smart life

Schema instellen met de app. Je kan deze smartplugs op bepaalde tijden schakelen

Bekijk hier de productvideo:


Functies van de silvergear smart plug

Hier een aantal ideeën hoe jij deze stekker zou kunnen gebruiken.

  1. Gewekt worden door de radio: stel met de Smart Life app in dat je bij zonsopgang of op een specifieke tijd gewekt wilt worden door de radio.
  2. Verlichting aan in huis om 19:30? Stel een timer in en schakel het licht automatisch aan. Of schakel het licht uit, dat kan natuurlijk ook!
  3. Pas voice assistant in jouw voordeel toe. Voeg Siri, Google Home of Amazon Alexa toe en zet met spraakcommando’s apparaten aan of uit.
  4. Als je het huis verlaat, schakelt de app automatisch de gewenste apparaten uit. Ben je binnen een straal van 100 meter van het huis, dan kan de app ook deze apparaten weer inschakelen.
  5. Wanneer de buitentemperatuur onder de 14° graden zakt, schakel dan de heater in. Wanneer de temperatuur in de slaapkamer boven de 20° komt, zet dan de ventilator aan

Het instellen van de Slimme Stekkers

Het instellen van de Slimme Stekkers gaat dus via de Smart Life app. Wanneer je de app hebt aangemaakt en een account hebt kun je heel simpel een apparaat toevoegen. Je houdt de aan-uit knop ingedrukt tot dat de slimme stekker knippert vervolgens klik je op het plusje in de app en kies je voor Stopcontact – Wifi (houdt er rekening mee dat het stopcontact een 2,4GHZ verbinding vereist). Verder spreekt de installatie voor zich.

Zo intergreer je met Google Home

Prijs Silvergear smart plug

De prijs van deze smartplugs liggen in verhouding goed! Als je er meer koopt zul je ook korting ontvangen. Bekijk de prijs:

Download de smartlife app:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tuya.smartlife&hl=nl&gl=US

https://apps.apple.com/nl/app/smart-life-smart-living/id1115101477

Volg ons op Instagram

Op de hoogte blijven? Volg ons op Social Media

https://www.instagram.com/detopproducten.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published.